søndag den 14. oktober 2007

Kærlighedsbær

Denne kontaktannonce har været i Århus Onsdag (gratisavis der bliver omdelt til samtlige husstande i Århus):

Kærlighedsbær
DU: pige, slak/buttet, langt/halvlangt hår, kvalitetspige: Stabil, fornuftig, ikkeryger (der er jo simpelthen ikke noget så træls som et par dejlige bryster, der hørmer af gammel askebæger). Føjter ikke rundt i nattelivet. Nattelivspiger på alkolhol, narko og p-piller - de skal nok være fyldt godt op med luskede kønssygdomme med få eller ingen symptomer. Klamydia kan medføre sterilitet. HIV kan ikke helbredes.
Det er skraldespanden, hvis A - der er problemer fra tidligere parforhold. B - du er enlig mor (Du flirtede ikke med kontakannoncemænd, da du ikke havde født børn, så du fortsætter med dumsmarte nattelivsmænd). Du går i seng med en fornuftig fyr eller også hedder det: SElV ude om det - SELV feje op.

JEG:
Mand, 34, pæn, slank, sød, veluddannet.
VI: Ærlige, romantisk hjemmehygge, god mad, lys på bordet, 100% fri af tidligere forhold. Vi tager tingene i den rigtige rækkefølge: børn efter flere års fast parforhold med hverdag, tryghed, kærlighed og god sex.
PRIORITETER: 1: Fast kæreste (Du 18-29). 2: En god romance (Du 18-45). Annoncen er i flere gange, indtil der dukker en henvendelse op fra dig, der er lidt sexet.



2 kommentarer:

Onkel Daddy sagde ...

Kære dig.
Jeg synes at din kontaktannonce er helt fin! Velskrevet, velformuleret, fornuftige prioriteter og på ingen måde underlig. Jeg er især enig i dine betragtninger angående sammenblandingen af stoffer og p-piller. Det ER altså bare en SPRÆNGFARLIG cocktail!!! Ingen tvivl om det! Og dine betragtninger angående enilige mødre - thumbs up. Dette afsnit af din annonce giver rigtigt meget mening! TØJTER DER FØJTER - siger jeg bare! It's the "prick over the i" som man siger.

Alt muligt held og lykke herfra - det skal nok lykkes!

Katrine sagde ...

Åhhhh findes du neger? Jeg leder stadig..