onsdag den 24. oktober 2007

HOW TO COOK WHEATPASTE - KATRINE

Du skal bruge:
Kogeplade
gryde
lille skål
piskeris eller gaffel
hvedemel
vand

1: Put 3 spiseskefulde mel i skålen

2: Under omrøring tilsættes kold vand, indtil du har en jævn flydende halvtyk suppe.

3: Hæld 2-3 dl. vand i gryden, og opvarm til kogepunktet.

4: Put meljævningen i det varme vand, under konstant omrøring.

5: Bring massen i kog, under omrøring.

6: Bliv ved med at røre indtil massen begynder at tykne en smule - måske et par minutter. Den må ikke være for tyk, da den også stivner en smule under afkølning - slutresultatet skal være ligesom alm tapetklister.

7: Voila!!! Tag gryden af komfuret og overfør den færdige klister til whatever beholder du måtte ønske, og lad køle lidt.

Bon appetit!

-----------------------------

Brugsanvisning:
Denne lim er stærk, Men der er også et par andre faktorer der spiller ind, når man snakker om hvor holdbar opklæbningen er: Papiret og overfladen. Jo mere jævn overflade jo lettere er det at få et godt resultat. Jo tyndere papir, jo bedre sidder det fast.

Til opklæbning skal du bruge følgende:
Din hjemmelavede wheatpaste
Et motiv på papir.
En pensel - jo større motiv, jo større pensel.
En mur eller lign. (ikke kirker, gravpladser, biler og anden privat ejendom)

1: Påfør klister på muren, i passende areal.

2: Sæt papiret op mod den klistrede mur.

3: Påfør klister ovenpå papiret. Vær omhyggelig med at få udglattet diverse luftbobler. Er papiret stort, starter man fra midten, og arbejder sig udefter.

4: Voila!!! Forlad stedet, og kom tilbage dagen efter for at nyde resultatet (hvis det er godt altså).

Rigtigt god fornøjelse.

---------------------

-Onkel Mads

4 kommentarer:

Katrine sagde ...

Ihh tak OnkelM:-) Vi kan lave en 'StreetArt for Dummies'...
Næste uge skal jeg på det bestemteste lege med wheat så!!
- The Rookie -

Onkel Daddy sagde ...

Du kan bare gå igang. Det er pissenemt, og tager kun 5-10 minutter.

-The Other Rookie-

Rafaelis sagde ...

Mums mums! Kan man servere det med Ciabatta brød og humus?

Onkel Daddy sagde ...

Hvis man putter lidt ekstra mel i, kan man sikkert BAGE det til brød.
Eller en slags pandekager måske?

Altså, der er jo faktisk tale om en meget tynd dej.

Hummus er helt sikkert godt til, ja.

Spørg gerne igen, hvis der er andet du vil vide.