tirsdag den 27. november 2007

Hr. Jensens kogebog

Kære Mads

Sidste år udgav du opskriften på en fantastisk gløgg med rom og... solbærsaft/æblejuice??

Hvordan var det nu lige at det var?? Og hvornår laver du en kogebog?

1 kommentar:

Onkel Daddy sagde ...

Kære Helle.
Du laver bare en god STÆRK hyldebærsaft (eller solbær), med et skvæt æblemost i, og varmer det op til kogepunktet. Skal det være rigtigt julet, putter man en stang kanel og en lille håndfuld nelliker ved, mens man opvarmer det. Når det er godt varmt, hælder man det op i et glas, og tilsætter brun rom efter smag og behag. Voila!

PS: Og brug nu en ordentlig saft, i stedet for et eller andet lårte-fun.

PPS: Hvornår jeg udgiver en kogebog? Jamen det har jeg da allerede gjort! Kogebogen hed "tastes like...", udkom i 13 håndgjorte og nummererede eksemplarer, indeholdt også en CD med ganske velsmagende musik - og var en del af mit 3.års indstillingsprojekt.