Kære Helle. Du laver bare en god STÆRK hyldebærsaft (eller solbær), med et skvæt æblemost i, og varmer det op til kogepunktet. Skal det være rigtigt julet, putter man en stang kanel og en lille håndfuld nelliker ved, mens man opvarmer det. Når det er godt varmt, hælder man det op i et glas, og tilsætter brun rom efter smag og behag. Voila!
PS: Og brug nu en ordentlig saft, i stedet for et eller andet lårte-fun.
PPS: Hvornår jeg udgiver en kogebog? Jamen det har jeg da allerede gjort! Kogebogen hed "tastes like...", udkom i 13 håndgjorte og nummererede eksemplarer, indeholdt også en CD med ganske velsmagende musik - og var en del af mit 3.års indstillingsprojekt.
1 kommentar:
Kære Helle.
Du laver bare en god STÆRK hyldebærsaft (eller solbær), med et skvæt æblemost i, og varmer det op til kogepunktet. Skal det være rigtigt julet, putter man en stang kanel og en lille håndfuld nelliker ved, mens man opvarmer det. Når det er godt varmt, hælder man det op i et glas, og tilsætter brun rom efter smag og behag. Voila!
PS: Og brug nu en ordentlig saft, i stedet for et eller andet lårte-fun.
PPS: Hvornår jeg udgiver en kogebog? Jamen det har jeg da allerede gjort! Kogebogen hed "tastes like...", udkom i 13 håndgjorte og nummererede eksemplarer, indeholdt også en CD med ganske velsmagende musik - og var en del af mit 3.års indstillingsprojekt.
Send en kommentar