tirsdag den 29. januar 2008

En lille fest-kikser...sorry

Okay okay...det er så lørdag den 23 feb der er fest! Ikke lørdag den 24.
Os fra dato-kontrollen beklager fejlen i de fremsendte indbydelser.
Men i har bare af at indfinde jer alligevel!
(altså om lørdagen. den 23. februar. 2008. Ik?)
;-)

5 kommentarer:

Helle sagde ...

NIX!!!! BORDET FANGER!!!! NU KOMMER JEG SATANEDME OG DRIKKER HJERNEN HØJLYDT UD SØNDAG DEN 24 FEBRUAR!! KÆFT MAND HVOR BLIVER DET HYLT HELE NATTEN. TOTALT MEGA GANG I DEN!! SATANEDME. JEG TAGER 30 BREEZERS MED!! FØRSTE MAND UNDER BORDET MANDAG MORGEN FÅR TEGNET OVERSKÆG MAND.

Katrine sagde ...

hihi....man kan jo blive helt bange for dig pige:-)

Onkel Daddy sagde ...

Hey!
Tak for invitationen - og hvor er det iøvrigt en MEGET fin invitation!!!

Ifølge min meget fine Entourage-kalender, har jeg børn i denne uge. Jeg skal nok prøve ALT hvad jeg kan, at få byttet weekender eller få fundet en barnepuge - men jeg tør sgu ikke love noget. Dog må jeg lige pointere, at jeg meget gerne VIL komme!
Hvis du overhovedet gider tage sådan et upræcist svar i nogen som helst betragtning, håber jeg at at du (for now) kan leve med en sådan cirke 50/50 tilmelding?

Katrine sagde ...

Det er sq ok! Vil det have nogen afgørende virkning hvis jeg lokker med delikat hamster-forret og superb marsvine-dessert?

Onkel Daddy sagde ...

Selvom det lyder ganske delikat, vil det ikke have nogen afgørende betydning nej. Som sagt er det jo nemlig ikke lyst og vilje der (måske) mangler, men derimod mulighed. Altså, jeg håber at jeg KAN komme - til gengæld VED jeg at jeg gerne VIL komme.